bestil pizza & take away om natten

HVAD SIGER VORES KUNDER OM OS

enkelt og nemt

“Bestilte med min tablet og det var super nemt. 30 min. senere havde jeg en lækker varm pizza” M. Nielsen, Roskilde

fantastisk service

“Kontaktede support, da jeg havde lidt specielle ønsker og det var intet problem, super service” Mark, Brøndby

hurtigt og lækkert

“Lækkert udvalg, og super hurtig levering, kan klart anbefales” Gitte Christensen, Roskilde

123

description

Bestil nemt take away online

På smartphone, tablet, computer...

I din foretrukne browser – uden alt det besvær med at skulle downloade en app.

BESTIL PIZZA, FASTFOOD & TAKE AWAY ONLINE OM NATTEN

Flere og flere virksomheder tilbyder deres services 24 timer i døgnet, 7 dage i ugen. Det betyder, at der også er brug for at kunne bestille pizza, fastfood og take away online om natten. Hos Meal4U.dk har vi take-away spisesteder i mange byer som har åbent om natten, så du kan få din pizza leveret selv når klokken har passeret midnat. Når I arbejder sent på at blive færdige med jeres projekter, eller din gravide kæreste har cravings efter majstortilla med jalapenos og tomat, så er der hjælp at hente på Meal4U.dk - Hvor du kan bestille din pizza om natten!.

SÅDAN BESTILLER DU OM NATTEN

På Meal4U.dk indtaster du dit postnummer i søgefeltet på midten af forsiden. Herefter trykker du dig videre via den grønne "FIND MAD"-knap, og op popper der en side med gode fastfood spisesteder, som ligger lige i nærheden af dig. Restauranternes åbningstider kan du se lige under deres adresser. Så er det blot at gå ind og vælge den take away, du har lyst til. Nemt og enkelt. Når du bestiller din fastfood på Meal4U.dk om natten, kan du selv bestemme, om du vil betale kontant eller med kort, på samme måde som det foregår med online bestillinger af take away om dagen.

DU KAN OGSÅ FORUDBESTILLE TIL LEVERING OM NATTEN

Du kan sagtens forudbestille din pizza tidligere på dagen. Du sidder måske og planlægger kl. 8 om morgenen og skal bestille pizza, som skal leveres om natten. Så trykker du blot på den røde "Lukket/Forudbestil"-knap ved den fastfood-restaurant som du ønsker din fastfood levering fra, og afgiver din bestilling. Spisestedet modtager din bestilling, når de åbner, og sørger for at din mad bliver tilberedt og leveret til dig indenfor det tidsrum, som du har angivet ved bestillingen. Du har selvfølgelig også mulighed for selv at hente din mad, hvis du ønsker.

LOGIN KAN VÆRE PRAKTISK FOR DIG

Hos os har du mulighed for at oprette dit eget login. Med dit eget login til Meal4U.dk får du et godt overblik over de pizzaer, fastfood og take away restauranter, som du tidligere har bestilt din take-away fra. På denne måde kan du hurtigt finde pizza, fastfood og take away restauranter, du før har bestilt hos om natten, og få leveret din mad hjem til dig i en fart. Skulle det ske, at du får brug for hjælp til at oprette login, sidder vores kundeservice klar til at hjælpe og guide dig på rette vej. Meal4U.dk har åbnet dørene til en ny online verden af pizza, fastfood og take away, så husk at kigge forbi igen næste gang du er sulten.